Æblekage med kanel og creme fraiche
HER FINDER DU EN VASKEÆGTE KLASSIKER - NEMLIG EN LÆKKER ÆBLEKAGE MED SØDMEN FRA KANELEN OG DEN CREMEDE SIDE KICK I FORM AF CREME FRAICHEN. ET SIKKERT HIT!
Ingredienser
- 100 g smør
- 2 æg
- 150 g sukker
- 100 g mel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 nip salt
- 1 tsk. kanel
- 5 æbler + 1 spsk. kanel
- Creme fraiche til servering
SÅDAN GØR DU
-
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
-
Smelt smør
-
Pisk æg og sukker lyst og luftigt
-
Vend de tørre ingredienser sammen i en skål
-
Kom så både den luftige æggesnaps og den smeltede smør i. Rør forsigtigt sammen.
-
Skræl æbler, skær i mindre stykker. Vend dem rundt i kanel og kom dem over i dejen.
-
Kom i en form beklædt med bagepapir, min måler 22*22 cm. Kom i ovnen i 20 minutter
-
Køl en smule af og server med creme fraiche