Æblekage med kanel og creme fraiche

HER FINDER DU EN VASKEÆGTE KLASSIKER - NEMLIG EN LÆKKER ÆBLEKAGE MED SØDMEN FRA KANELEN OG DEN CREMEDE SIDE KICK I FORM AF CREME FRAICHEN. ET SIKKERT HIT!

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 2 æg
  • 150 g sukker
  • 100 g mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 nip salt
  • 1 tsk. kanel
  • 5 æbler + 1 spsk. kanel
  • Creme fraiche til servering

SÅDAN GØR DU

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft

  2. Smelt smør

  3. Pisk æg og sukker lyst og luftigt

  4. Vend de tørre ingredienser sammen i en skål

  5. Kom så både den luftige æggesnaps og den smeltede smør i. Rør forsigtigt sammen.

  6. Skræl æbler, skær i mindre stykker. Vend dem rundt i kanel og kom dem over i dejen.

  7. Kom i en form beklædt med bagepapir, min måler 22*22 cm. Kom i ovnen i 20 minutter

  8. Køl en smule af og server med creme fraiche