Blomkålsdeller med cremet ostedip
VIL DU GERNE HAVE FLERE GRØNTSAGER I DIN HVERDAGSMAD? SÅ PRØV DE HER BLOMKÅLSDELLER - OG OPLEV, HVOR NEMT OG LÆKKERT DET ER AT FÅ MERE GRØNT. PRØV DEM SAMMEN MED DEN CREMEDE OSTEDIP - DET ER ET UIMODSTÅELIGT MAKKERPAR!
Ingredienser
- 1 gulerod (ca. 100g), skrællet og revet fint
- 500 g blomkål, skåret i buketter
- 1 løg, skrællet og skåret groft
- 1 dl kogte kikærter
- 1 spsk. vand
- 2 æg
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. salt
- 1/2 tsk. peber
- 2 spsk. hvedemel
- 1/2 dl revet hård gul ost
- Olie til stegning 4
Ostedip
- 3 spsk. creme fraiche 9%
- 100 g salatost
- 3-4 stilke frisk oregano
- salt og peber
- 100 g salatost
- 3-4 stilke frisk oregano
SÅDAN GØR DU
- I en minihakker/blender blendes kikærter, blomkål, vand og gulerødder til en fin grynet masse
- Massen røres i en skål sammen med mel, æg, mel, salt, peber, hård gul ost og hvidløgspulver
- Formes til små kugler, der trykkes let flade og steges på en pande med olie indtil de er gyldne og gennemstegte
- Ingredienserne til ostedippen blendes sammen og smages til med salt og peber