Granola med grønne linser
Prøv denne hjemmelavede granola fyldt med kerner og grønne linser som topping til din yoghurt. Så du en mættende og smagfuld start på dagen.
Ingredienser
- 1 dl grønne linser
- 1 dl hørfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl grovvalsede havregryn
- 1 dl mandler
- 1 dl græskarkerner
- 4 spsk honning
- 1 tsk kanel (valgfrit)
- 1/2 tsk salt
Fremgangsmåde
- Kog linserne i ca. 10-15 minutter, dræn og lad dem køle af.
- Forvarm ovnen til 180°C.
- I en stor skål, bland linser, hørfrø, solsikkekerner, havregryn, mandler og græskarkerner.
- Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir. Hæld honning og salt udover.
- Bag i 20-25 minutter ved 180°C, rør rundt hver 6. minut, til granolaen er gylden og sprød.
- Lad granolaen køle af, bryd den i stykker og opbevar i en lufttæt beholder.