Grillet spidskål med ristede kikærter og yoghurtdressing

Denne sprøde spidskålssalt med ristede kikærter og frisk yoghurtdressing er det perfekte tilbehør, men kan også bruges for sig selv som en let, lille sommerret.

Ingredienser

  • 1 stk. spidskål
  • 1 spsk olivenolie
  • 1/2 dåse kikærter i lage
  • 2 dl yoghurt naturel 1,5%
  • Saften fra 1/2 citron
  • 2 tsk sambal oelek
  • Dukkah krydderiblanding
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Skær spidskålen i fire lige store dele og kom det i ovnen eller på grillen, til stykkerne er grillet godt.

  • Rist kikærterne med olivenolie, til de er sprøde (det kan gøres på en pande til de er sprøde eller i ovnen ved 175 grader i ca. 20-30 min) .

    3. Bland yoghurt med citronsaft, sambal oelek, salt og peber.

    4. Anret din grillede spidskål med kikærter ovenpå yoghurtdressingen på en tallerken, og top med dukkah.

Velbekomme!