Ispinde med yoghurt og bærfyld

Prøv de her nemme ispinde lavet af mild og cremet yoghurt og kombineret med friske bær og frugtfyld - vi garanterer, at de er et hit til en varm sommerdag til både store og små!

Ingredienser

  • 500 g yoghurt naturel 1,5 %
  • 4 spsk. honning
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • En god portion friske bær, fx hindbær eller jordbær

Fremgangsmåde

  • Du blander yoghurten med honning og vaniljesukker, smag til, om du gerne vil have mere sødme i.
  • OBS: det kan anbefales at prøve dig frem med tre forskellige metoder, så du får tre forskellige slags færdige ispinde: hele bær, blendet (hvor du blender bærrene sammen med din yoghurtblanding) og coulis fx med hindbær, hvor du fylder skiftevis yoghurtblandingen og din coulis i ispindebeholderne.
  • Til coulis skal du bruge: 120 g hindbær, 50 g sukker og 1 spsk. citronsaft, som du blender med en stavblender. 
  • Derefter fylder du bærrene (eller din coulis) og din yoghurt (eller den blendede yoghurt/bærmix) i ispindeformene.
  • Sæt dem herefter på frys i 4-6 timer.
  • Tip: Du kan evt. dyppe dem (toppen) i smeltet chokolade inden servering, hvis vi virkelig vil lave deluxe-udgaven, men de kan også sagtens nydes uden. 

Velbekomme!