Ispinde med yoghurt og bærfyld
Prøv de her nemme ispinde lavet af mild og cremet yoghurt og kombineret med friske bær og frugtfyld - vi garanterer, at de er et hit til en varm sommerdag til både store og små!
Ingredienser
- 500 g yoghurt naturel 1,5 %
- 4 spsk. honning
- 2 tsk. vaniljesukker
- En god portion friske bær, fx hindbær eller jordbær
Fremgangsmåde
- Du blander yoghurten med honning og vaniljesukker, smag til, om du gerne vil have mere sødme i.
- OBS: det kan anbefales at prøve dig frem med tre forskellige metoder, så du får tre forskellige slags færdige ispinde: hele bær, blendet (hvor du blender bærrene sammen med din yoghurtblanding) og coulis fx med hindbær, hvor du fylder skiftevis yoghurtblandingen og din coulis i ispindebeholderne.
- Til coulis skal du bruge: 120 g hindbær, 50 g sukker og 1 spsk. citronsaft, som du blender med en stavblender.
- Derefter fylder du bærrene (eller din coulis) og din yoghurt (eller den blendede yoghurt/bærmix) i ispindeformene.
- Sæt dem herefter på frys i 4-6 timer.
- Tip: Du kan evt. dyppe dem (toppen) i smeltet chokolade inden servering, hvis vi virkelig vil lave deluxe-udgaven, men de kan også sagtens nydes uden.
Velbekomme!