Majsdeller med creme fraiche dip

DE HER LÆKRE MAJSDELLER, ER BÅDE HURTIGE OG NEMME AT LAVE, OG DE FUNGERER PERFEKT SOM AFTENSMAD ELLER I MADPAKKEN. SERVER DEM MED DEN LÆKRE CREME FRAICHE DIP OG LIDT BRØD TIL - SÅ HAR DU ET HURTIGT MELLEMMÅLTID ELLER EN DEJLIG SNACK. DE KAN OGSÅ VARIERES VED F.EKS. AT TILFØJE ANDRE KRYDDERIER, OLIVEN, SOLTØRRET TOMAT ELLER FRISKE KRYDDERURTER - KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER!

Ingredienser

deller

  • 200 g majs (drænet)
  • 200 g tun (drænet)
  • 150 g revet squash
  • 100 g fetaost
  • 2 strimler forårsløg
  • 1 æg
  • 4 spsk. mel
  • Salt og peber
  • Godt med olie til stegning

dip

  • 2 dl creme fraiche
  • 1 tsk. citronsaft
  • Salt, peber
  • 1/2 fed hvidløg
  • 1/2 tsk. sennep

SÅDAN GØR DU

  1. Riv squash og pres overskydende væske fra. 

  2. Kom det i en skål sammen med majs, hakket forårsløg, salatost, tun (drænet fra væsken), salt, peber, ægget og mel.

  3. Rør det sammen og kom rigeligt med olie på en pande.

  4. Form dellerne og steg dem i olien. De skal have omkring 5 minutter på hver side.

  5. Dryp dem af på en tallerken med køkkenrulle.

  6. Server sammen med dippen, som blot er rørt sammen i en skål.