Majsdeller med creme fraiche dip
DE HER LÆKRE MAJSDELLER, ER BÅDE HURTIGE OG NEMME AT LAVE, OG DE FUNGERER PERFEKT SOM AFTENSMAD ELLER I MADPAKKEN. SERVER DEM MED DEN LÆKRE CREME FRAICHE DIP OG LIDT BRØD TIL - SÅ HAR DU ET HURTIGT MELLEMMÅLTID ELLER EN DEJLIG SNACK. DE KAN OGSÅ VARIERES VED F.EKS. AT TILFØJE ANDRE KRYDDERIER, OLIVEN, SOLTØRRET TOMAT ELLER FRISKE KRYDDERURTER - KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER!
Ingredienser
deller
- 200 g majs (drænet)
- 200 g tun (drænet)
- 150 g revet squash
- 100 g fetaost
- 2 strimler forårsløg
- 1 æg
- 4 spsk. mel
- Salt og peber
- Godt med olie til stegning
dip
- 2 dl creme fraiche
- 1 tsk. citronsaft
- Salt, peber
- 1/2 fed hvidløg
- 1/2 tsk. sennep
SÅDAN GØR DU
-
Riv squash og pres overskydende væske fra.
-
Kom det i en skål sammen med majs, hakket forårsløg, salatost, tun (drænet fra væsken), salt, peber, ægget og mel.
-
Rør det sammen og kom rigeligt med olie på en pande.
-
Form dellerne og steg dem i olien. De skal have omkring 5 minutter på hver side.
-
Dryp dem af på en tallerken med køkkenrulle.
-
Server sammen med dippen, som blot er rørt sammen i en skål.