Pastaret med kylling
Pasta er en sikker vinder og denne ret er ingen undtagelse. En nem hverdagsret for hele familien
Ingredienser ( 4 personer )
Pastaret
- 500 g hakket kylling
- 1 løg, hakket
- 3 fed hvidløg, presset
- 1 spsk paprika
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- 1 tsk garam masala
- ½ tsk chilipulver
- 2 spsk tomatpuré
Yoghurtdressing
- 200 g græsk inspireret yoghurt
- 2 fed hvidløg, presset
- En håndfuld frisk dild, finthakket
- En håndfuld frisk persille, finthakket
- Saften fra ca. ¼ citron
- ½ tsk salt
- ½ tsk peber
- ½ tsk løgpulver
- ½ tsk hvidløgspulver
Topping
- 100 g smør smeltet med 1 spsk paprika
- Salatost, smuldret
- 1 bakke cherrytomater, halveret
Fremgangsmåde:
1. Varm olie på en pande og svits løg, hvidløg og alle krydderier i 3 min.
2. Tilsæt kylling og brun det godt af.
3. Tilsæt tomatpuré og lad det simre i 5 min.
4. Rør alle ingredienser til dressingen sammen.
5. Smelt smør og rør paprika i.
6. Bland ingredienserne til yoghurt-dressingen sammen
7. Anret med kogt pasta, yoghurt-dressing, kød, smuldret salatost, tomater og smør på toppen.
Afslut med lidt mere dressing og hakket persille
Opskriften er udviklet af Frederik Haun