Pastaret med kylling

Pasta er en sikker vinder og denne ret er ingen undtagelse. En nem hverdagsret for hele familien

Ingredienser ( 4 personer )

Pastaret

  • 500 g hakket kylling
  • 1 løg, hakket
  • 3 fed hvidløg, presset
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk garam masala
  • ½ tsk chilipulver
  • 2 spsk tomatpuré

Yoghurtdressing

  • 200 g græsk inspireret yoghurt
  • 2 fed hvidløg, presset
  • En håndfuld frisk dild, finthakket
  • En håndfuld frisk persille, finthakket
  • Saften fra ca. ¼ citron
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber
  • ½ tsk løgpulver
  • ½ tsk hvidløgspulver

Topping

  • 100 g smør smeltet med 1 spsk paprika
  • Salatost, smuldret
  • 1 bakke cherrytomater, halveret

Fremgangsmåde:

1. Varm olie på en pande og svits løg, hvidløg og alle krydderier i 3 min. 
2. Tilsæt kylling og brun det godt af. 
3. Tilsæt tomatpuré og lad det simre i 5 min. 
4. Rør alle ingredienser til dressingen sammen. 
5. Smelt smør og rør paprika i.
6. Bland ingredienserne til yoghurt-dressingen sammen
7. Anret med kogt pasta, yoghurt-dressing, kød, smuldret salatost, tomater og smør på toppen.

Afslut med lidt mere dressing og hakket persille 
 

Opskriften er udviklet af Frederik Haun