Spidkålssalat med laks og kærnemælksdressing
VIL DU HELLER IKKE GÅ NED PÅ HVERKEN DEN GODE SMAG OG LÆKRE RÅVARER - MEN ELSKER DU SAMTIDIG, NÅR DU KAN FÅ MADEN HURTIGT KLAR!? SÅ PRØV DEN HER LÆKRE OPSKRIFT FYLDT MED KÅL, BØNNER, ÆBLER OG LAKS - OG SOM VENDES I DEN LÆKRESTE DRESSING. VI ER OVERBEVISTE OM, AT DET BLIVER EN AF DINE NYE FAVORITTER, NÅR AFTENSMADEN SKAL VÆRE BÅDE NEM, HURTIG OG LÆKKER.
Ingredienser
- 1 spidskål, snittet i fine strimler
- 1 æble, skåret i tynde skiver
- 230 g butterbeans, drænet
- Frisk dild
- 2 dl kærnemælk
- 2 spsk. sukker
- 1 spsk. citronsaft
- 200 g varmrøget laks
SÅDAN GØR DU
- I en skål blandes kærnemælk, sukker og citronsaft sammen til hurtig dressing
- Vend det snittede kål sammen med dressingen
- Anret på et fad sammen med de drænede bønner, æbler skåret i skiver, dild og varmrøget laks