Spidkålssalat med laks og kærnemælksdressing

VIL DU HELLER IKKE GÅ NED PÅ HVERKEN DEN GODE SMAG OG LÆKRE RÅVARER - MEN ELSKER DU SAMTIDIG, NÅR DU KAN FÅ MADEN HURTIGT KLAR!? SÅ PRØV DEN HER LÆKRE OPSKRIFT FYLDT MED KÅL, BØNNER, ÆBLER OG LAKS - OG SOM VENDES I DEN LÆKRESTE DRESSING. VI ER OVERBEVISTE OM, AT DET BLIVER EN AF DINE NYE FAVORITTER, NÅR AFTENSMADEN SKAL VÆRE BÅDE NEM, HURTIG OG LÆKKER. 

 

Ingredienser

  • 1 spidskål, snittet i fine strimler
  • 1 æble, skåret i tynde skiver
  • 230 g butterbeans, drænet
  • Frisk dild
  • 2 dl kærnemælk
  • 2 spsk. sukker
  • 1 spsk. citronsaft
  • 200 g varmrøget laks

SÅDAN GØR DU

  1. I en skål blandes kærnemælk, sukker og citronsaft sammen til hurtig dressing
  2. Vend det snittede kål sammen med dressingen
  3. Anret på et fad sammen med de drænede bønner, æbler skåret i skiver, dild og varmrøget laks