Yoghurtdip med estragon
Denne yoghurtdressing er både velegnet som herlig dip, hvis grøntsagsstængerne skal have lidt ekstra hjælp til at glide lettere ned og kan også anvende som topping til en lækker salat. Prøv den!
Ingredienser ( 4 personer )
- 375 g græsk-inspireret yoghurt
- 1 hel knold hvidløg
- 1/2 bundt frisk estragon
- 1/2 tsk citronsaft
- 1 tsk akaciehonning
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Skær toppen af hvidløgsknolden og pak den ind i sølvpapir med lidt olie. Bag den i ovnen eller airfryeren ved 190 grader i 25 minutter. Lad den køle af.
Pres hvidløgsfedene ud og blend dem med de resterende ingredienser (OBS: brug kun bladene fra estragon - ikke selve stilkene).
Server med dine favoritgrøntsager skåret ud i stænger.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Mummum.